Перейти до основного вмісту

Щорічне оцінювання фізичної підготовки особового складу Державного центру кіберзахисту Держспецзв’язку

24.11.2021

Необхідний рівень фізичної готовності фахівців Урядової команди реагування на комп’ютерні надзвичайні події України CERT-UA посилює здатність якісного виконання завдань.

Сьогодні на стадіоні Центрального спортивного клубу Збройних Сил України фахівці Урядової команди реагування на комп’ютерні надзвичайні події України CERT-UA взяли участь у щорічному оцінюванні фізичної підготовки особового складу Державного центру кіберзахисту Держспецзв’язку.

Кожен військовослужбовець, незалежно від військового звання та посади, пройшов перевірку рівня фізичної підготовки, складаючи вправи на силу, швидкість та витривалість.

Чоловіки виконували вправи і нормативи з підтягування на турніку, а також біг за віковими категоріями – три та один кілометр. Військовослужбовці-жінки виконували комплексно-силову вправу, біг на сто метрів та один кілометр.

Фізична активність – це не просто про здоров’я та витривалість. Необхідний рівень фізичної готовності військовослужбовців посилює здатність до якісного виконання покладених на них завдань. І сьогодні особовий склад CERT-UA успішно впорався з усіма нормативами та навантаженнями.



Зображення до статті

За темою «Про нас»

26.06.2024

ДЦКЗ Держспецзв’язку запустив нові послуги захисту державних органів від DDoS-атак

14.02.2024

Державний центр кіберзахисту збільшує технічні спроможності Національного центру резервування державних інформаційних ресурсів

18.03.2023

Державний центр кіберзахисту посилює можливості аналізу загроз завдяки допомозі партнерів

10.07.2022

Звіт за третій квартал 2022 року

21.05.2022

Звіт за перший квартал 2022 року

Більше новин