Перейти до основного вмісту

Державний центр кіберзахисту Держспецзв’язку функціонує в режимі воєнного стану.

01.03.2022

Протягом першої доби збройної агресії Державний центр забезпечив виконання всіх попередніх заходів щодо підготовки до режиму воєнного стану.

Наявною особистою зброєю забезпечено охорону та оборону відповідного об’єкту, забезпечено в повному обсязі виконання заходів щодо евакуації.

Протягом другої доби завершено заходи з евакуації.

З початку третьої доби весь особовий склад Державного центру несе службу як у Києві, так і по місцях тимчасової дислокації.

Підтримується функціонування основної інфраструктури Державного центру. Наші кіберфахівці у взаємодії з кібервійськами, кібер та медіа спільнотою виконують задачі щодо забезпечення недоступності ІТС та ресурсів РФ, блокування каналів розповсюдження фейкової інформації та інформації про сили оборони України та їх розташування.

У взаємодії з 207 батальйоном територіальної оборони сформовано Окремий підрозділ, який виконує відповідні задачі з оборони міста.

Забезпечується співпраця та постійна взаємодія з підрозділом Збройних Сил України, Управлінням поліції ГУНП у м. Києві для захисту нашої країни у агресії проти України.

Втрат серед особового складу немає.

Ми дякуємо волонтерам, сусідньому ЖК та ресторану за підготовку «Смузі Бандери», забезпечення спорядженням, а також за смачну їжу, гарячий чай та каву. 

Ми переможемо!

Слава Україні!

Зображення до статті

За темою «Про нас»

26.06.2024

ДЦКЗ Держспецзв’язку запустив нові послуги захисту державних органів від DDoS-атак

14.02.2024

Державний центр кіберзахисту збільшує технічні спроможності Національного центру резервування державних інформаційних ресурсів

18.03.2023

Державний центр кіберзахисту посилює можливості аналізу загроз завдяки допомозі партнерів

10.07.2022

Звіт за третій квартал 2022 року

21.05.2022

Звіт за перший квартал 2022 року

Більше новин