Перейти до основного вмісту

Державний центр кіберзахисту посилює можливості аналізу загроз завдяки допомозі партнерів

18.03.2023

У межах міжнародної технічної допомоги, завдяки підтримці проєкту USAID «Кібербезпека критично важливої інфраструктури України», Державний центр кіберзахисту Держспецзв’язку дістав можливість використовувати передові світові розробки у сфері кібербезпеки та кіберзахисту, а саме: модулі Intelligence Cloud Platform від компанії Recorded Future.

Компанія Recorded Future є однією з найбільших розвідувальних компаній у світі, що обслуговує понад 1 500 клієнтів у 66 країнах, включаючи уряди 30 держав.

Від початку повномасштабного вторгнення російської федерації компанія продовжує підтримувати Україну, надаючи доступ до розвідувально-аналітичної платформи, крім того, адаптує свої продукти та послуги спеціально для покращення моніторингу геополітичної обстановки та оперативного аналізу ландшафту кіберзагроз в Україні, що допомагає у розслідуванні воєнних злочинів росії.

Різноманітні засоби та модулі платформи активно використовуються у функціонуванні Системи виявлення вразливостей і реагування на кіберінциденти та кібератаки. Це дозволяє постійно збагачувати та забезпечувати збір актуальної та контекстуалізованої інформації, обробку кіберінцидентів та кібератак, що фіксуються Оперативним центром реагування на кіберінциденти Державного центру кіберзахисту Держспецзв’язку.

Зображення до статті

За темою «Про нас»

26.06.2024

ДЦКЗ Держспецзв’язку запустив нові послуги захисту державних органів від DDoS-атак

14.02.2024

Державний центр кіберзахисту збільшує технічні спроможності Національного центру резервування державних інформаційних ресурсів

10.07.2022

Звіт за третій квартал 2022 року

21.05.2022

Звіт за перший квартал 2022 року

01.03.2022

Державний центр кіберзахисту Держспецзв’язку функціонує в режимі воєнного стану.

Більше новин